201902 afbeelding hooikoorts

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019

Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren wat u in onze praktijk kan vinden en belangrijker nog, wat wij voor u kunnen betekenen.

Fysio Actief 20 jaar

Het was een geweldige feestmaand, waarin we mooie felicitaties mochten ontvangen, waarvoor onze hartelijk dank en waarin we veel Fysio-Actievers blij konden maken met een leuke prijs uit onze loterij. Alle winnaars nogmaals van harte gefeliciteerd. Ook de komende  jaren zullen wij ons met hart en ziel inzetten in onze trainingsruimte.

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen al vroeg in het jaar door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig.

Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. Het komt soms voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat iemand klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen bij iemand met hooikoorts. (Bron: Fysio Tape, www.fysiotape.nl)

Binnen onze praktijk passen wij deze vorm van medical taping toe. Voor vragen of afspraken kunt u terecht bij onze balie. Ook kunt u ons bellen: 0167-567521.

Bezoek ook onze website: www.fysio-havermans.nl en geef u op om onze digitale nieuwsbrief te ontvangen.                                         

Voor afspraken: 0167-567521