vlaggetjes

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019: HOERA, 20 JAAR FYSIO ACTIEF !!

Wij hebben iets te vieren: al 20 jaar sporten we actief met FYSIO ACTIEF!!

De maand januari krijgt dus een feestelijk tintje. Wij zijn super trots dat al 20 jaar lang veel mensen elke week de weg weten te vinden naar onze oefenzaal, om onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten te sporten.

Deze hele maand houden we een loterij met wat grotere en kleinere prijzen. Elke week (vanaf 7 januari) maakt u, als Fysio-Actiever kans. Let op de aankondiging in de oefenzaal.

Tijdens deze maand hebben we een speciale korting voor nieuwe deelnemers. U krijgt een gratis intake ter waarde van € 28,50. Tevens ontvangt u een korting van € 20,00 (we bestaan immers 20 jaar) op één oefenschema van 12 lessen (1 uur per week). U betaalt geen € 95,00 maar € 75,00.

Dus begin het jaar goed en kom bij Havermans Paramedisch Centrum sporten op je eigen niveau, aan de hand van een persoonlijk sportschema, met de gezelligheid van mede-sporters in onze oefenzaal én dit alles onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut.

Voor onze bestaande Fysio-Actievers geldt, breng een nieuwe deelnemer mee en ook u ontvangt een éénmalige korting en betaalt voor het eerst volgende schema slechts € 75,00.

Laten we er met zijn allen een mooi feestje van maken. TEAM HAVERMANS

Bezoek ook onze website: www.fysio-havermans.nl en geef u op om onze digitale nieuwsbrief te ontvangen.                                         

Voor afspraken: 0167-567521