Paramedisch Centrum Piessens  aangepast met paint

NIEUWSBRIEF MEI 2019

De overname is nu echt een feit. Naast de vertrouwde gezichten, zult u ook een aantal nieuwe gezichten bij ons op de praktijk zien. Zij stellen zich graag aan u voor.

Wie is Pieter Piessens?

Ik ben getrouwd met Sonja Nuijten, mijn steun en toeverlaat op veel terreinen maar in het werk op administratief vlak. Samen hebben we 3 geweldige kinderen. Sinds 2006 run ik samen met Sonja, Fysio Piessens in Halsteren. Jack en ik kwamen in gesprek over overname van zijn praktijk en vanaf 1 mei ben ik de nieuwe praktijkeigenaar. Jack had er, het volste vertrouwen in dat zijn opgebouwde werk, op een volwaardige manier voortgezet zou worden. Uiteraard dank ik Jack voor dit vertrouwen. Ik zal op dinsdag en op vrijdag aanwezig zijn. Naast nieuwe praktijkhouder, ben ik Handtherapeut | Manueel Therapeut | Fysiotherapeut en Medisch Trainingstherapeut. Mijn grootste affiniteit ligt bij hand, pols, elleboog, enkel, voet en borst-halswervelkolom, sport, en musici en dansers. Mijn hobbies zijn oa sport (skiën) en  theater. Zo ben ik regisseur geweest van the Musicompany. In 2018  heb ik het  Nederlands team mix-junioren en dames mogen begeleiden van Teamgym  waar we in Lissabon voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een finaleplaats behaalden. Dit deed ik samen met 2 collega’s Jurgen en Nicole, voor mij extra speciaal omdat onze zoon Pim in het juniorenteam turnde. We gaan een mooie samenwerking tegemoet.

 

Jurgen

Mijn naam is Jurgen Hanssens, geboren Steenbergenaar en enthousiast fysiotherapeut. In 2008 ben ik afgestudeerd en al direct was ik zeer geïnteresseerd in complexe gezondheidsproblematiek. Passie, gedrevenheid en expertise vormen de basis van mijn handelen, zonder daarbij de aandacht voor de persoon te verliezen. Dit alles leidde al snel tot een specialisatie in de manueel therapie en kort daarop ook in de kaakfysiotherapie.  Laatstgenoemde is een nog relatief onbekend specialisme, waarbij veel samenwerking plaatsvindt met onder andere tandartsen en kaakchirurgen. Tot het specialisme behoren diverse klachten in het hoofd/hals gebied, zoals hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizen, slikklachten en aangezichtspijn of -verlamming.

 

Kim

Mijn naam is Kim Lodewijkx en ben sinds begin april werkzaam in Steenbergen. In 2017 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

Op dit moment ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en ben van dinsdag t/m vrijdag te vinden in de praktijk. Daarnaast kunt u bij mij een afspraak maken voor Medical Taping & Dry Needling.

Mijn doel is om samen met de mensen te zorgen dat bewegen weer leuk wordt door verder te kijken dan de klacht op zich. Ieder mens is weer anders en zo dus ook iedere klacht, daar ligt de uitdaging voor mij.

bezoek ook onze website: www.fysiopiessens.nl en geef u op om onze digitale nieuwsbrief te ontvangen.                     Voor afspraken: 0167-567521